портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості консультував жителів Черкаської громади

Опубліковано 22 жовтня 2024 року, 14:36 , Донецький обласний центр зайнятості

22 жовтня мобільний офіс служби зайнятості Донеччини відвідав селище Черкаське Краматорського району. Виїзд став черговим кроком до надання якісних послуг з працевлаштування безпосередньо в громадах.

До зустрічі долучилися також жителі сусідніх населених пунктів - Олександрівки, Привілля, Прелесного та Новомиколаївки. Ініціатива була реалізована спільно з Черкаською селищною військовою адміністрацією.

Така співпраця і партнерство дозволяють оперативно реагувати на потреби громади, ефективно вирішувати питання зайнятості та надавати своєчасну допомогу та підтримку тим, хто її найбільше потребує.

Під час заходу спеціалісти центру зайнятості надавали консультації щодо працевлаштування, допомагали у складанні резюме, підборі вакансій, підготовці до співбесіди. Учасники отримали інформацію про актуальні вакансії з різних регіонів України, у тому числі з можливістю дистанційної роботи та наданням житла. Також присутніх поінформували про можливості отримання професійної освіти та підвищення кваліфікації. Зацікавлені у започаткуванні власної справи отримали роз’яснення щодо складання бізнес-планів та отримання грантів для створення бізнесу.

Заступниця директора Слов’янського міського центру зайнятості Світлана Бондарєва та представниця Черкаської селищної ради Тетяна Бондаренко обговорили напрямки подальшої співпраці. Було підкреслено важливість спільних зусиль органів влади, громадських організацій, бізнесу та соціальних партнерів для розвитку громади.

Регулярні виїзди в сільські громади та віддалені населені пункти області допомагають місцевим жителям знайти роботу, отримати нові знання та навички, а також реалізувати свій підприємницький потенціал. Робота мобільного центру зайнятості триватиме і надалі.