портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для дітей пільгових категорій проведено свято «Подорож до міста веселих забав»

Опубліковано 01 червня 2021 року, 14:57 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Близько 100 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, взяли участь у розважально-ігровому святі «Подорож до міста веселих забав».

Захід провели для вихованців Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 Донецької обласної ради з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.   Організатори – Донецький Палац молоді «Юність».   

Святковий настрій цього дня дарували  вихованці вокального ансамблю «Надія», які підготували яскраві музичні номери. На дітей чекали різні локації: музичних ігор «Я танцюю з тобою», спортивних естафет «Хто найспритніший», головоломка «Сірники-математики».

Діти з великим задоволенням брали участь у іграх та конкурсах. На майданчику панувала атмосфера творчого пошуку та спортивного азарту. Родзинкою заходу стали ляльки-гіганти, які дуже подобаються дітлахам. Вони привітали всіх присутніх зі святом,  побажали гарного відпочинку під час канікул, сонячного літа та веселого настрою.

Радісних, переповнених позитивних вражень та емоцій хлопчиків та дівчат очікували подарунки від облдержадміністрації: м’ячі, тенісні ракетки, настільні ігри – все те, що допоможе провести прийдешні літні канікули з користю і задоволенням.