портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для молоді Донеччини провели обласний освітньо-виховний національно-патріотичний проект «Український вимір»

Опубліковано 26 квітня 2019 року, 15:20 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

22-24 квітня у Святогірську на базі КП ОСМОК «Перлина Донеччини» Донецький обласний дитячо-молодіжний центр провів черговий етап обласного освітньо-виховного національно-патріотичного проекту «Український вимір». Він був присвячений екології та носив назву "Зелений вимір".

Молодь з Мирнограду, Слов`янську, Лиману, Краматорську та Лиманського району протягом двох днів вивчала актуальну проблематику регіону "Сміття та його сортування". Активно долучилася до всесвітнього челленжу #Trahtag, вирішувала задачі з вторинної переробки та сортування сміття, вчилася правильній поведінці під час загоряння трави та листя в лісі, презентувала свої команди в якості екологічних агітбригад, змагалася в малюванні екоплакатів. За цей час молоді хлопці та дівчата Донеччини встигли прибрати сміття на території Святогірську, пройти навчальний еко-квест, взяти участь у тренінгу «Еко - friends».

Організаторами заходу виступили  управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації та КПНЗ "Донецький обласний дитячо-молодіжний центр".