портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Покровську пройшов тренінг, присвячений протидії торгівлі людьми

Опубліковано 26 квітня 2019 року, 15:20 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

У Покровську 23 квітня представництвом міжнародної громадської організації «А21» (м. Київ) проведено тренінг, присвячений протидії торгівлі людьми. Він був організований в рамках виконання Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми в частині посилення співпраці і взаємодії між державними структурами і громадськими організаціями.

У тренінгу взяли участь представники управлінь та відділів сім’ї, молоді та спорту, служб у справах дітей, центрів соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, відділу освіти (психологи, соціальні педагоги), центрів зайнятості Покровська, Мирнограду та Покровського району.

На тренінгу було розглянуто сутність поняття «торгівля людьми» як явища. Учасники ознайомилися з нормативно-правовою базою з протидії торгівлі людьми в Україні та світі, дізналися про основні форми експлуатації, методи вербування та рекомендаціями щодо безпечного виїзду за кордон. Також учасники тренінгу вивчили необхідні дії з потенційними постраждалими.