портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Слов’янську пройшов Міжрегіональний фестиваль молодіжної активності «МЕГаФЕСТ 2019»

Опубліковано 26 квітня 2019 року, 14:25 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

25 квітня у Слов’янську на базі інноваційного творчого простору «TOP PLACE» відбувся Міжрегіональний фестиваль молодіжної активності «МЕГаФЕСТ 2019» в рамках конкурсу малих грантів «Молода енергія громад».

Проект «Молода енергія громад» є частиною програми ЮНІСЕФ «Посилення життєстійкості та підвищення громадської активності підлітків та молоді у східній Україні», яка впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу громадською організацією «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

Проект втілюється з червня 2018 року. За цей час, у першому етапі надійшло 132 і у другому – 270 проектних заявок, а підтримано і імплементовано - 60 проектів, ініційованих підлітками Донецької і Луганської областей з 35 населених пунктів.

Участь у фестивалі взяли 156 авторів та наставників проектів, які перемогли у конкурсі. Окрім них, у заході прийняла участь учнівська молодь Слов'янську. Також фестиваль відвідали представники різноманітних Міжнародних організацій, комунальних закладів, молодіжних громадських організацій та органів влади. Загальна кількість учасників «МЕГаФЕСТУ» склала більше 500 осіб.

Фестиваль відбувся на трьох унікальних суміжних майданчиках, оформлених у 7 локаціях, де були представлені активності, втілені у проектах конкурсу малих грантів «Молода енергія громад» та перспективні можливості для реалізації молодіжної активності від громадських організацій Донецької і Луганської області.