портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для представників молодіжних центрів розпочався коворкінг «ПроКач 3.0»

Опубліковано 21 листопада 2023 року, 12:37 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

20 листопада стартував молодіжний коворкінг «ПроКач 3.0», який об’єднав два молодіжні форуми «Молодь і Держава – партнерство заради розвитку!» та «Громадська та політична активність молоді: сучасна дійсність». Представники молодіжних центрів, молодіжних рад та молодіжні працівники Донецької області зібрались, щоб отримати нові знання, обговорити актуальні проблемні питання реалізації молодіжної політики, обмінятися досвідом та посилити співпрацю між молодіжними осередками територіальних громад Донецької області.

На урочистому відкритті були присутні почесні гості – начальник відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді Міністерства молоді та спорту України Лілія Шкира та заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна. 

За словами Юлії Костюніної, це вже традиційний осінній коворкінг для молодіжних працівників області. Він проводився у 2020, 2021 роках і цього року ми відновили проведення цього заходу. Форуми «ПроКач» завжди мали на меті навчити нових працівників молодіжної сфери Донецької області. Молодіжні працівники, працівники молодіжних центрів, представники молодіжних рад — всім потрібно з чогось починати. Нажаль, зараз не часто ми можемо зустрічатися наживо і цей форум - чудова нагода зустрітися та обмінятися досвідом у непростий час для нашої країни.

Під час коворкінгу молодіжні працівники дізнаються про стан молодіжної політики, роботу молодіжних рад та молодіжних центрів Донецької області, поділяться лайфаками молодіжної роботи, отримають знання щодо планування роботи молодіжних осередків та навчаться писати проєкти на отримання фінансової підтримки від міжнародних організацій, які зможуть успішно реалізовувати у своїх громадах.