портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для вчителів історії області відбувся майстер-клас

Опубліковано 13 травня 2020 року, 12:29 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

12 травня відбувся майстер-клас «Застосування IT-технологій та онлайн-сервісів під час побудови освітнього процесу на уроках історії». Досвід роботи презентувала Ірина Кучерук, учителька історії та правознавства Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 18 імені Дмитра Чернявського Бахмутської міської ради Донецької області. У заході, що проходив онлайн, узяли участь 40 учителів історії Донецької області.

Презентовано комплекс наробок, які допоможуть у підвищенні рівня викладання історії засобами ІТ-технологій та онлайн-сервісів. Учасників націлено на активізацію роботи щодо активного використання в освітньому процесі інноваційних методів та прийомів навчання шляхом створення цікавих та пізнавальних завдань різного рівня складності. Акцентовано увагу на технології «вебквесту» під час вивчення історичного матеріалу в 6 класі, проаналізовані ключові аспекти щодо вивчення історичних тем засобами онлайн-скрайбінгу.

Проведений майстер-клас підвищив рівень професійної обізнаності вчителів щодо викладання історії в Новій українській школі за допомогою сучасних прийомів візуалізації. Змістовий компонент заходу націлив фахівців на використання різних форм роботи для досягнення очікуваних результатів.