портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До Донецької області завітав мандрівний Docudays UA

Опубліковано 03 листопада 2021 року, 14:14 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Перегляд документального фільму «76 днів» відбувся на базі Донецького обласного дитячо-молодіжного центру у рамках Мандрівного фестивалю Docudays UA сьогодні, 3 листопада.

Міжнародний кінофестиваль документального кіно про права людини «Докудейз» відбувається щороку впродовж останнього тижня березня у Києві. Після завершення фестивальної програми з жовтня і до кінця року в регіонах України традиційно відбуваються покази найкращих фільмів у рамках Мандрівного фестивалю. Перегляди документальних стрічок в рамках Docudays UA стали вже гарною традицією для Донеччини.

Тема цьогорічного Мандрівного Docudays UA – «Повне одужання», присвячена праву людини на здоров’я. Студентська молодь Донецької області мала можливість поміркувати про те, як пандемія змінила кожного/кожну з нас, заглибитись в проблеми системи охорони здоров’я, які оголила коронакриза, та спробувати віднайти шляхи до їхнього вирішення.

Поговорили про страхи, соціальну дистанцію, пристосування до нової реальності та на які обмеження прав довелося піти в обмін на охорону здоров’я суспільства. Захід проводився за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА.

Захід проводився з урахуванням всіх протиепідемічних заходів, затверджених кабінетом міністрів України.