портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Про затвердження Положення про конкурсний відбір на посаду керівника закладу фахової передвищої медичної освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, що перебуває в управлінні Донецької обласної ради

Опубліковано 03 листопада 2021 року, 14:05 , Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації

Відповідно до статті 42 Закону України «Про фахову передвищу освіту»,  наказу Міністерства освіти і науки України від 23 лютого 2021 року № 251 «Деякі питання реалізації статті 42 Закону України «Про фахову передвищу освіту», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 08 квітня 2021 року за № 479/36101, враховуючи розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 03 серпня 2021 року № 780/5-21 «Про здійснення повноважень щодо управління закладами фахової передвищої освіти» та Положення про департамент охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації, затверджене розпорядженням голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 06 грудня 2018 року № 1469/5-18, з метою організації проведення конкурсних відборів на посади керівників закладів фахової передвищої медичної освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, що перебувають в управлінні Донецької обласної ради,

н а к а з у ю:

1. Затвердити Положення про конкурсний відбір на посаду керівника закладу фахової передвищої медичної освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, що перебуває в управлінні Донецької обласної ради (додається).

2. Головному спеціалісту-юрисконсульту відділу навчальних закладів, післядипломної освіти, мобілізаційної роботи, ресурсного та правового забезпечення департаменту охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації (Волков) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) в установленому порядку.

3. Головному спеціалісту відділу навчальних закладів, післядипломної освіти, мобілізаційної роботи, ресурсного та правового забезпечення департаменту охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації (Васильєва) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Донецької обласної державної адміністрації та в друкованих засобах масової інформації Донецької області.

4. Наказ набирає чинності з дня його опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.


Директор департаменту охорони

здоров’я Донецької обласної

державної адміністрації                                             Володимир КОЛЕСНИК


Додаткові матеріали: