портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До святкування Дня Незалежності приєдналися вихованці та відвідувачі центрів комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю громад області

Опубліковано 24 серпня 2023 року, 13:46 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

До святкування Дня Незалежності України приєдналися вихованці та відвідувачі центрів комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Добропільської, Дружківської, Костянтинівської, Краматорської, Лиманської, Мар’їнської, Мирноградської, Покровської громад області.

Вихованці та відвідувачі із задоволенням взяли учать у підготовлених колективами реабілітаційних установ заходах: музичному флешмобі «Ми маленькі українці», виставці творчих робіт «З Україною в серці», відео-флешмобі «Нехай у кожної дитини живе любов до України», історичному серпантині «Моя квітуча Україна – вільна, сильна та єдина!», шахово-шашковому тypнipі.

Нехай вітер свободи розносить аромати українських степів та лісів, рік і гір, а серця відзначають цей день як символ відваги та національного єднання.

Нехай в кожній українській домівці якнайшвидше буде мирно, щасливо і лунає дитячий сміх. Зі святом, з Днем Незалежності, Україно!

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації