портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги переселенців: чат-бот у Телеграмі "Єдине вікно: помічник ВПО"

Опубліковано 16 вересня 2024 року, 09:17 , Донецький обласний центр зайнятості

Для донеччан, вимушених покинути свої домівки через війну, створений зручний онлайн-сервіс – чат-бот у Telegram "Єдине вікно: помічник ВПО" https://t.me/VpoHelper_bot.

Цей інноваційний інструмент об'єднує в собі всю необхідну для переселенців інформацію, забезпечуючи цілодобовий доступ до актуальних даних. За допомогою будь-якого гаджета ви можете швидко знайти відповіді на найактуальніші питання:

  • Де знайти тимчасове житло? Чат-бот допоможе вам знайти актуальні пропозиції та контакти організацій, які надають допомогу в цьому питанні.
  • Як отримати гуманітарну допомогу? Ви дізнаєтесь про пункти видачі та умови отримання допомоги, контакти волонтерських і гуманітарних організацій.
  • Де знайти роботу? Чат-бот надасть інформацію про вакансії, програми з працевлаштування та можливості професійного навчання.
  • Як отримати соціальні послуги? Ви зможете дізнатися про порядок оформлення соціальних виплат, медичної допомоги та інших соціальних послуг.
  • Куди звернутися за психологічною допомогою? Чат-бот надасть контакти психологів та організацій, які надають психологічну підтримку.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволить легко знайти потрібну інформацію, яка регулярно оновлюється.

Щоб скористатися чат-ботом, достатньо перейти за посиланням https://t.me/VpoHelper_bot та задати своє запитання. Чат-бот працює в автоматичному режимі і швидко надасть вам необхідну інформацію.

Разом ми подолаємо всі труднощі!

Сall-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.

Інші новини за темою