портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги підприємств, приватних підприємців, установ та організацій

Опубліковано 13 листопада 2018 року, 12:10 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Українська асоціація підприємств легкої промисловості «Укрлегпром» в рамках продовження Галузевого промислового діалогу з Урядом, започаткованого у 2017 році, за підтримки Кабінету Міністрів України та Київської міської державної адміністрації проводить Всеукраїньский з’їзд легкої промисловості, під час якого буде презентовано інноваційний потенціал галузі для бізнесів, споживачів, інвесторів, державних замовників та прийнято консолідовану позицію з вирішення галузевих проблем.

У рамках заходу підприємства презентують новітні розробки, впроваджені технології, експозицію зразків нових видів текстильних матеріалів, виробів спеціального призначення, професійні колекції одягу, взуття.

Запрошуємо зацікавлені сторони прийняти учать у заході, який відбудеться 27 листопада 2018 року у Колонній залі Київської міської державної адміністрації (м. Київ, вул. Хрещатик, 36)

Реєстрація учасників здійснюється до 20 листопада 2018 року шляхом надання контактних даних (ПІБ, назва підприємства, посада, контактний телефон) за тел. (044) 528-14-24 на E-mail: [email protected] або шляхом заповнення анкети за наступним посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdolbU4oTBpzVKolQDaQDmXmP0-f6rWhBfFoSmUbUo-CKSlBg/viewform