портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги підприємств та організацій! МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА GULFOOD MANUFACTURING 2019

Опубліковано 31 липня 2019 року, 14:05 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Інформуємо, що у період  з 29 жовтня по 31 жовтня 2019 року у м. Дубай (Об’єднані Арабські Емірати) відбудеться МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА Gulfood Manufacturing 2019.

Gulfood Manufacturing  2019  - це найбільший майданчик на Близькому сході для пошуку партнерів у секторах: інгредієнти, обладнання для переробки та пакування продуктів харчування. Щороку виставку відвідує більше 36000 відвідувачів з понад 150 країн світу.

Найбільш впливова в світі щорічна виставка харчової промисловості й виробництва напоїв, з безпрецедентною кількістю відвідувачів, експонентів і бізнес-операцій, проведених протягом виставки.

Серед відвідувачів виставки Gulfood власники і службовці супер і гіпер маркетів; бакалійних магазинів; виробники, імпортери, експортери, дистриб'ютори продуктів і напоїв; готельєри та ресторатори (в тому числі ресторани швидкого харчування); державні департаменти, які відповідають за постачання лікарень, госпіталів, цивільних і оборонних об'єктів; транспортні компанії; нічні клуби і готелі.

Деталі заходу та умови участі за посиланням: http://www.gulfoodmanufacturing.com/.