портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги представників бізнесу Донеччини!

Опубліковано 19 серпня 2020 року, 11:22 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Запрошуємо суб’єктів малого і середнього бізнесу регіону 21-22 жовтня 2020 року взяти участь у виставковому заході «Схід-Експо 2020», який відбудеться у м. Київ («Палац Спорту», на Спортивній Площі,1).

Як і в минулі роки центральною подією «Схід-Експо 2020» стане виставка-презентація підприємств зі Сходу України, поєднана з можливістю проведенням індивідуальних бізнес-зустрічей із потенційними партнерами під час В2В сесій. Також в рамках заходу пройде ярмарок, під час якої учасники виставки зможуть реалізувати свою продукцію відвідувачам.

Свою продукцію на виставкових стендах  презентуватимуть близько 100 компаній різних галузей з Донецької, Луганської областей та окремих районів Запорізької області вздовж узбережжя Азовського моря.

Участь для підприємств є безкоштовною. За рахунок міжнародної організації здійснюються витрати на оренду виставкового залу, виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання/продукції, організацію B2B переговорів, створення каталогу учасників та інформаційну кампанію з підтримки заходу. Інші витрати, в тому числі проїзд, проживання та харчування учасників не забезпечуються і не компенсуються. 

Можливі формати участі:

1.       Підприємство бере участь у заході, виставляє свою продукцію у виставковому модулі (2х2 / 3х3 метри), надає інформацію для каталогу виставки, бере участь у B2B переговорах;

2.       Підприємство надає інформацію для каталогу виставки та приймає участь у B2B переговорах;

3.       Підприємство бере участь у B2B переговорах;

4.       Підприємство лише надає інформацію для каталогу виставки.

Звертаємо увагу, що дати проведення заходу можуть бути змінено у випадку прийняття відповідних рішень Урядом з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Більш детальна інформація про захід, реєстрація на участь та анкета щодо надання інформації для каталогу виставки знаходиться за посиланнями https://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/recovery-and-peacebuilding/grant-opportunities-UN-RPP/East-Expo-2020/

Бажаючих отримати більш детальну інформацію пропонуємо звертатись за тел. +38 050 734 82 80.