портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До водойми у Маріупольському районі вселено 6 тис. екземплярів молоді риби

Опубліковано 16 квітня 2021 року, 11:22

Шість тисяч екземплярів риби загальною вагою 180 кг вселено у став (14,3 га), що розташований на р. Мокра Білосарайка на території Мангушської селищної територіальної громади 12 квітня.

Зокрема, вселено за видами: товстолобик – 4 000 екз. (120 кг), короп – 1 500 екз. (45 кг) та білий амур – 500 екз. (15 кг). Середня вага одного екземпляру становила 30 грамів.

Контроль за процесом вселення водних біоресурсів здійснювала Комісія з контролю за проведенням робіт із вселення водних біоресурсів у водні об’єкти, які розташовані у зоні діяльності Донецького рибоохоронного патруля. У заході також брали участь представники місцевих державних адміністрацій та громадськість.

Зариблення рибопосадковим матеріалом здійснено за рахунок коштів користувача спеціального товарного рибного господарства, що здійснює рибогосподарську діяльність на вищезазначеному водному об’єкті.

Управління Державного агентства рибного господарства у Донецькій області висловлює подяку всім учасникам робіт, пов’язаних з відтворенням та вселенням водних біоресурсів до водних об’єктів та наголошує, що проведення таких робіт покращує екологічну ситуацію в регіоні та забезпечує населення якісною рибою та продуктами її переробки.

Управління Державного агентства рибного господарства у Донецькій області