портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До жовтої та помаранчевої зон епідемічної небезпеки COVID-19 увійшли нові населені пункти Донеччини

Опубліковано 09 жовтня 2020 року, 20:32

Розширено перелік населених пунктів Донецької області з жовтим та з помаранчевим рівнями епідемічної небезпеки COVID-19. Про це йдеться у рішенні, яке затвердила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні 9 жовтня.  

До помаранчевої зони віднесено міста Бахмут, Вугледар, Краматорськ, Мирноград, Покровськ та Слов’янськ, Слов’янський район Донецької області; 

до жовтої зони - міста Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Лиман, Маріуполь, Новогродівка, Селидове, Соледар та Торецьк, Бахмутський, Великоновосілківський, Добропільський, Мар’їнський, Нікольський, Олександрівський та Покровський райони Донецької області.

Нове епідемічне зонування почне діяти з 00 годин 00 хвилин 12 жовтня (понеділок). 

Нагадаємо, “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний” рівень епідемічної небезпеки встановлюється на території регіону, в якому наявне значне поширення COVID-19. Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

"Пандемія набирає обертів. Стримати її можемо лише спільними відповідальними діями. Не нехтуйте простими правилами: носіть маски, мийте руки, у разі потреби дотримуйтеся самоізоляції, при погіршенні самопочуття повідомте свого сімейного лікаря. Бережіть себе та своїх близьких", -  закликав голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.