портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Добропільський районний урочистий захід до Дня Конституції України

Опубліковано 26 червня 2018 року, 17:09

З нагоди відзначення 22-річниці Конституції України 26 червня в райдержадміністрації проведено районний урочистий захід «Квітуй во славу України, талантів Добропільської землі» за участю посадових осіб органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, керівників установ, організацій району, сільських, селищного голів, громадськості, представників ЗМІ.

З метою належного відзначення в Добропільському районі Дня Конституції України, враховуючи суспільно-політичну ситуацію в цілому в державі, зокрема в області і районі, в Добропільському районі проведені відповідні заходи. Проведення культурно-мистецьких заходів, молодіжних акцій, спортивних змагань в населених пунктах району відбувалося за участю представників громадськості, сільських і районних депутатів, відповідальних працівників райдержадміністрації.

Зі словами привітань виступили голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов і голова районної ради Тамара Бєлянкіна. У своїх промовах вони відзначили, що прийняття Основного Закону нашої держави має не тільки історичне значення, але й відіграє надзвичайно важливу роль у розвитку демократії в суспільстві та проведенні реформ в усіх сферах життя.

За активну громадську позицію, відповідальність, плідну співпрацю з районною владою при вирішенні питань соціально-економічного розвитку сільських територій та з нагоди 22-ї річниці Конституції України Подяки Добропільської райдержадміністрації та районної ради були висловлені громадським активістам, депутатам, керівникам сільгосппідприємств та фермерських господарств, керівникам управлінь.

До слів привітання приєдналися Алла Єльникова, заступник начальника ГУ ДФС у Донецькій області – начальник Покровсько-Добропільського відділення та Віктор Батицький, голова ГО «Родзина», голова правління ЗСАТ ім. Т.Г. Шевченка.

Святкову концертну програму підготували творчі колективи Святогорівського  та     Вірівського будинків культури.

Добропільська РДА