портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В ДПУ МДЦ «Артек» розпочато VІ тематичну зміну

Опубліковано 26 червня 2018 року, 16:19

22 червня на базі державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» розпочато VІ тематичну зміну «Успішний ти – успішна країна».  Від Донецької області направились на оздоровлення та відпочинок 42 дитини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Зростання активності громадських ініціатив є ознакою становлення громадянського суспільства в Україні. Демократичні процеси включення неурядових організацій у процеси державотворення є запорукою успіху національних реформ. На період тематичної зміни «Успішний ти – успішна країна» Артек перетвориться на майданчик для реалізації програм і проектів щодо національно-патріотичного виховання молодіжними і дитячими громадськими організаціями.

Скаутське таборування і пластунські вишколи, козацькі ігри та парк вуличної урбаністичної культури, мистецькі проекти, спортивні змагання та музичні експерименти, освітні тренінги та акції на підтримку захисників Вітчизни – далеко не повна палітра заходів, що складе програму Українського Форуму лідерства та громадських ініціатив.

Головна подія: збір дитячих та молодіжних громадських організацій національно-патріотичного спрямування «Артеківський вишкіл».

Партнери: Міністерство молоді і спорту України, Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова, Національна організація скаутів України, Національна скаутська організація України «Пласт», Дитячі і молодіжні громадські організації.

Зміна триватиме 21 день. Наступна зміна з 16 липня 2018 року.

Бажаємо дітям веселого відпочинку, класного настрою, нових друзів, яскравих емоцій, незабутніх канікул !

Просимо батьків дітей або осіб, що їх замінюють за наданням путівок звертатися до структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді свого міста або району.

Департамент сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації