портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ДОДМЦ запрошує навчальні заклади Донецької області долучитися до флешмобу відеороликів «Студентська сила: роль молоді в сучасному світі»

Опубліковано 02 жовтня 2024 року, 11:47 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр запрошує навчальні заклади Донецької області долучитися до флешмобу відеороликів «Студентська сила: роль молоді в сучасному світі», присвяченого Всесвітньому дню студентів, який щорічно відзначають 17 жовтня.

Для участі у флешмобі необхідно до 13 жовтня 2024 року надіслати на електронну адресу [email protected] відеоролик у форматі MP-4 тривалістю від 1 до 3 хвилин у високій якості. Також відеоролики мають бути опубліковані на соціальних сторінках навчальних закладів або особистих сторінках учасників із хештегами #ДОДМЦ #Деньстудента2024 #СтудентськаСила

Детально про флешмоб у положенні: 

https://drive.google.com/file/d/1dKygZsNWoL1MJM90JQXVRpoIm3dBzEWf/view?usp=sharing

17 жовтня 2024 року Донецький обласний дитячо-молодіжний центр підготує трейлер, до якого увійдуть найкращі моменти наданих відеороликів. Цей трейлер буде опублікований на соціальних сторінках Центру з позначенням усіх учасників флешмобу.

Не попустіть можливість долучитися та продемонструвати силу студентської молоді!