портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина долучилася до відзначення Дня батька

Опубліковано 19 червня 2023 року, 13:53 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Донеччина долучилася до відзначення Дня батька, який у цьому році припадав на 18 червня. На базі молодіжної платформи «Рух» Мирноградським міським центром соціальних служб було проведено свято. Для його учасників працівники центру соціальних служб підготували солодкий стіл та концертну програму. Від Мирноградської міської військової адміністрації запрошені татусі отримали подарункові набори.

«Школа радості» та ансамбль «Едельвейс» Миколаївської військової адміністрації провели веселий захід. Виготовлення вітальних листівок для батька, танцювальна хвилинка, художній виріб ексклюзивних бутербродів та традиційних вареників і наприкінці - мультфільм, однаково цікавий для дітей і дорослих.

З нагоди свята на базі спортивного комплексу «Пегас» Селидівської військової адміністрації відбувся спортивно-розважальний захід «Мій батько - найкращій у світі». Заряд бадьорості та гарний настрій отримали всі учасники заходу.

У Покровську за ініціативою міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» відбувся відкритий турнір з мініфутболу між татусями та синами. Так дорослі власним прикладом змотивували юнаків дотримуватись здорового способу життя. У результаті турніру, кубок «Батьки проти дітей» здобули юні футболісти 2008-2009 р.н. Крім того, у кожній з команд було виділено та відзначено грамотами найкращих гравців.

На базі освітнього простору Бахмутської районної державної адміністрації для дітей Сіверської громади, які наразі проживають у м. Дніпро, пройшов святковий захід: «Мій тато найкращий!». Діти та підлітки розповідали про унікальність та неповторність своїх батьків, і як власним прикладом татусі вчили їх життєвим принципам: оберігати своїх близьких, приймати важливі рішення, захищати слабких, займатися спортом тощо. Цікавим доповненням заходу був майстер-клас «Листівка для тата». Наприкінці заходу на дітлахів чекав приємний сюрприз у вигляді морозива.

Молодіжний центр «Фреш» організували для молоді та дітей кіноперегляд фільму під чай та смаколики. Зробили привітальний плакат «Любий татусь, зі святом», наклеїли слова подяки.

Відділом з питань молоді та спорту Торецької військової адміністрації та Бібліотекою–філією №5 м. Торецька ініційовано онлайн-челендж «Мій батько - герой».

На мультифункціональному майданчику Білозерської громади, пройшов спортивний захід «Найкращій спортивний батько». 

У Торецькому центрі підтримки внутрішньо переміщених осіб, що розташований в м. Черкаси, для дітей Соледарської громади було проведено захід, на якому діти виготовили вітальні листівки, які вражали своєю красою та теплими словами.

День батька — не тільки свято для привітань та подарунків, а ще й привід для самих батьків подумати про свої стосунки з дітьми й за потреби спробувати змінити їх в кращий бік. Якщо діти вже дорослі, вони теж можуть проаналізувати ситуацію і, можливо, пробачити батькові його минулі помилки та недоліки.

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання