портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина готова реагувати на будь-які виклики, пов’язані з поширенням вірусних хвороб

Опубліковано 26 лютого 2020 року, 17:21 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Донецькій облдержадміністрації під головуванням заступників голови ОДА Вадима Філашкіна та Дениса Клюшникова пройшло засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Під час засідання були розглянуті питання організації заходів із запобігання виникнення надзвичайної ситуації внаслідок можливого поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2. 

Протягом засідання були розглянуті питання недопущення потрапляння на територію області вірусних захворювань через морський торговий порт міста Маріуполь та іншими шляхами, готовності лікарських установ діагностувати вірусні хвороби та реагувати на їх можливі спалахи, матеріально-технічного забезпечення служб, задіяних у недопущенні ввезення вірусних хвороби, а також заходи з інформування населення щодо профілактики захворювань. 

Спікери зазначили, що усі відповідні служби у повній мірі готові реагувати на будь-які виклики, пов’язані з поширенням вірусних хвороб. 

Наприкінці засідання Вадим Філашкін надав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації щодо забезпечення заходів з якісної та швидкої діагностики потенційно небезпечних випадків захворювань, а також поширення достовірної інформації щодо заходів профілактики та стану поширення респіраторних захворювань.