портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина має сприйматися як привабливий регіон, що розвивається, - Павло Кириленко

Опубліковано 07 липня 2021 року, 15:17

Донецька область має асоціюватися з розвитком, а  не з війною. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко сказав на брифінгу у Краматорську сьогодні, 7 липня.  

Журналісти спитали очільника області,  які слова чи вислови, що використовують медіа або мешканці інших регіонів України, він сприймає як образливі для Донеччини та її жителів.  

 «Я хотів би і все роблю для того, щоб Донеччину навіть в тих умовах, в умовах війни,  завжди сприймали як привабливий, регіон, що розвивається, а не якесь  гетто чи депресивний регіон.   І коли намагаються маніпулювати… Моє ставлення до агресора, до сепаратизму, до зрадників -  воно ніколи не зміниться.  Але те населення, яке проживає на тимчасово окупованій території,  я не хотів би, щоб  маніпулювали, що ми їх не чекаємо, що вони не є частиною повноцінної Донецької області, якою вона була до 2014 року», -  сказав Павло Кириленко.  

 Нагадаємо, що на Донеччині проводиться робота з розробки бренду області.  Фінансує цю роботу Програма розвитку ООН із відновлення та розбудови миру.