портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина опинилась серед лідерів у протидії незаконному обігу пального

Опубліковано 22 березня 2021 року, 16:37

Донецька область – серед лідерів у виявленні та припиненні роботи незаконних автозаправних станцій та незаконної роздрібної торгівлі пальним.  Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час онлайнової наради щодо протидії незаконному обігу пального. 

У нараді взяли участь  представники Донецької облдержадміністрації, правоохоронних органів та центральних органів виконавчої влади у Донецькій області. 

На нараді були розглянуті питання координації роботи органів, відповідальних за контроль над торгівлею паливно-мастильними матеріалами, результатів перевірок у областях України, надання звітності та подальші плани.

«У Донецькій області від початку розу перевірено 155 заправок та виявлено 850 порушень. Це дуже гарний результат», - наголосив  Денис Шмигаль під час розгляду результатів роботи у регіонах. 

Про роботу міжвідомчої регіональної групи щодо боротьби із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним на Донеччині розповів заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін.  «Ми роботу у цьому напрямку не припиняли, і перевірки проводяться постійно. Для цього ми об’єднали зусилля усіх контролюючих органів, а нещодавно залучили громадськість до цієї роботи. Тому у подальшому ефективність роботи групи буде тільки підвищуватись», - зазначив він.

Денис Шмигаль зауважив, що перевірки повинні проводитись у тому числі і на мережевих заправних станціях, адже навіть там неодноразово виникають проблемні питання у термінах дійсності отриманих ліцензій, фіскалізації обсягів торгівлі, якості пального тощо.