портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині з початку вакцинальної кампанії проведено 9014 щеплень проти COVID-19

Опубліковано 22 березня 2021 року, 17:09

Понад 9 тисяч щеплень проти COVID-19 проведено у Донецькій області з початку вакцинальної кампанії. Про це заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Педенко повідомив під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області. 

«Продовжується вакцинальна кампанія у Донецькій області.  Станом на сьогодні щеплено 9014 осіб.  Вакцина роздана як мобільним бригадам, так і на тимчасові пункти щеплення.  Від сьогодні дозволено проводити щеплення відповідно до Дорожньої карти тим особам, які включені на другий етап. На цьому тижні ми також очікуємо поставку чергової партії вакцини»,  -  сказав Олександр Педенко.

Нагадаємо, з 22 березня до кампанії імунопрофілактики в Україні будуть долучені нові цільові групи з другого етапу Дорожньої карти з вакцинації від COVID-19.  Протягом цього етапу передбачено вакцинувати близько 70 тис. працівників первинної медицини. Найпершими щепитимуть працівників мережі первинної медицини, зокрема сімейних лікарів та їхніх помічників. Вакцинація буде відбуватися на новій платформі  - у стаціонарних (тимчасових або постійних) пунктах щеплення. 

Інші новини за темою