портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина отримала чергову партію засобів індивідуального захисту

Опубліковано 06 травня 2020 року, 16:51 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні лікарні Донеччини отримали чергову допомогу від соціально відповідального бізнесу для спільної боротьби з розповсюдженням коронавірусу.

Компанія «Епіцентр К», відгукнувшись на ініціативу Президента України Володимира Зеленського передала медичним закладам Донецької області 50 тисяч медичних масок, 2100 захисних комбінезонів та 900 захисних окулярів. 

З них, 5 тисяч медичних масок, 200 захисних комбінезонів та 200 захисних окулярів отримали сьогодні лікарі Комунального некомерційного підприємства «Обласне територіальне медичне об’єднання м. Краматорськ». 

З початком розповсюдження вірусу, група компаній «Епіцентр» відгукнулась на ініціативу Президента України Володимира Зеленського та створила оперативний штаб для протидії коронавірусу. На потреби країни в боротьбі з хворобою компанія виділила 150 млн грн.

«Ми піклуємось про здоров’я українців та докладаємо усіх зусиль, щоб допомогти медикам протистояти поширенню коронавірусу. Ми провели консультації з МОЗ та отримали чіткі рекомендації, щодо необхідності забезпечити засобами захисту наших лікарів. У межах цієї програми, літаком «Мрія» компанія “Епіцентр» привезла гуманітарний вантаж для медичних закладів України: 2 млн масок, 75 тис. захисних комбінезонів та 30 тис. захисних окулярів, які передаються в усі обласні центри країни», - зазначив генеральний директор ТОВ «Епіцентр К» Петро Михайлишин.

З початком розповсюдження вірусу, група компаній «Епіцентр» відгукнулась на ініціативу президента Володимира Зеленського та створила оперативний штаб для протидії коронавірусу. На потреби країни в боротьбі з хворобою компанія виділила 150 млн грн.