портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччину відвідала делегація депутатів Європарламенту

Опубліковано 25 серпня 2021 року, 16:05 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Делегація депутатів Європейського Парламенту відвідала Донецьку область 24-25 серпня.

У вівторок, 24 серпня, у Маріуполі на площі Свободи євродепутати разом із головою облдержадміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Кириленком, Командувачем об’єднаних сил генерал-лейтенантом Олександром Павлюком та керівництвом районів, громад, військовими, громадськістю взяли участь в урочистостях на честь святкування 30-річчя Незалежності України.

В той же день, делегація відвідала Регіональний офіс Консультативної місії ЄС, поліцейський Хаб «Відкрита Поліція», а також взяла участь у відкритті Маріупольського Центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю № 2 після капітального ремонту. Цей проєкт був завершений завдяки фінансової підтримки Європейського інвестиційного банку.

А вже сьогодні  євродепутати ознайомилися з безпековою ситуацією на лінії зіткнення в районі села Широкине, а також відвідали Маріупольський торговельний порт, де обговорили проблематику діяльності порту та наслідки морської блокади в районі Азовського моря та Керченської протоки.