портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччину відвідав міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець

Опубліковано 18 січня 2023 року, 18:55

Сьогодні на Донеччині перебував міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець. Разом з начальником Донецької обласної військової адміністрації Павлом Кириленком оглянули лісові господарства області, яким російське вторгнення завдало великої шкоди. 

На відновлення знадобиться багато часу та зусиль, але передусім для цього потрібно чітко розуміти обсяги майбутніх робіт. Тому в області проводять інвентаризацію - фіксують всі російські злочини - у тому числі й проти довкілля, щоби згодом вимагати компенсацій у міжнародних судах.

- Дякую пану Руслану за пильну увагу до нашої області. Росія принесла на нашу землю справжні жахіття, але спільними зусиллями ми здатні подолати наслідки і відновити природне багатство. Вже зараз маємо говорити і готуватися до відродження, - наголосив очільник області.

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець вручив природоохоронцям, які продовжують доглядати Національний парк “Святі гори”, нагороди та відзнаки за їх незламність та відданість професії.