портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька обласна служба зайнятості провела нараду директорів

Опубліковано 08 липня 2021 року, 17:43 , Донецький обласний центр зайнятості

Обласна нарада директорів міських та районних центрів зайнятості пройшла у Донецькому обласному центрі зайнятості у Краматорську 8 липня.  

На ній було обговорено пріоритетні напрями діяльності на поточний рік та підведені підсумки за перше півріччя 2021 року. 

Відбулася відверта розмова про здобутки та прорахунки у наданні соціальних послуг  як  безробітним, так і роботодавцям. В решті – йшлося про розуміння особистої відповідальності за реалізацію всіх етапів співпраці: від першої комунікації до остаточного вирішення питання.

Головний акцент на впровадженні нових форм партнерських відносин з роботодавцями та продуктивності роботи Рад роботодавців при міських та районних центрах зайнятості. 

 «Індивідуалізований підхід в наданні послуг роботодавцям та застосування стратегії активізації осіб, що шукають роботу, до виходу з безробіття – наші пріоритетні завдання, - зазначила директор Донецького обласного центру зайнятості Валентина Рибалко. – Співробітництво з найпотужнішими підприємствами регіону дозволить оперативно задовольняти потреби роботодавця в робочій силі». 

Сприяння працевлаштуванню безробітних – повсякденно у фокусі уваги регіональної служби зайнятості. Тому на порядку денному питання максимального використання інструментів активних програм зайнятості, підвищення конкурентоспроможності безробітних на ринку праці та організації проведення засідань робочих груп по направленню безробітних на професійне навчання були одними з основних.

Учасники наради обмінялися досвідом, обговорили нагальні питання та окреслили невідкладні завдання щодо оперативного реагування на сучасні виклики ринку праці та підвищення рівня зайнятості населення.