портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька облдержадміністрація та американська благодійна організація PROJECT VICTORY UKRAINE підписали меморандум про співпрацю

Опубліковано 18 червня 2024 року, 15:20

Про це повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Сьогодні підписали меморандум між Донецькою ОДА та американською благодійною організацією PROJECT VICTORY UKRAINE, а також з їхнім українським представництвом.

З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України PROJECT VICTORY UKRAINE надають допомогу жителям Донеччини. Одним з головних напрямків їхньої роботи є підтримка медичної інфраструктури та забезпечення лікарень усім необхідним.

Також благодійники опікуються забезпеченням цивільних питною водою та продуктами харчування. Це результат їхньої роботи з представником Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини з дислокацією в Донецькій області Національної поліції України.

«Сподіваюсь, цей меморандум розширить напрямки співпраці. Жителі Донеччини потребують допомоги, і тільки спільними зусиллями ми можемо зробити життя наших людей кращим!

Працюємо далі! Разом до перемоги!» - наголосив Вадим Філашкін.