портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості: комплексне вирішення питань зайнятості у громадах Донеччини

Опубліковано 18 червня 2024 року, 16:37 , Донецький обласний центр зайнятості

18 червня фахівці Дружківського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів селища Олексієво-Дружківка. Учасникам було запропоновано широкий спектр інформаційних та консультаційних послуг.

Фахівці центру зайнятості розповіли про актуальні вакансії, можливості профнавчання та навчання за ваучером, створення або розширення власного бізнесу за допомогою мікрогрантів тощо.

Роботодавців інформували про активні програми зайнятості, надання компенсації в разі працевлаштування окремих категорій безробітних та за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю та ін.

Під час заходу представники ТОВ "СВІТ ЛАЙФ КОМПАНІ" презентували актуальні вакансії укладальника-пакувальника, слюсаря-ремонтника і бухгалтера.

Директорка Дружківського міського центру зайнятості Людмила Кравченко провела робочу зустріч з інспектором розвитку територій Дружківської міської ради Оленою Янкевич. Сторони обговорили питання, пов'язані із зайнятістю населення в громаді. Під час діалогу були визначені напрямки співпраці з роботодавцями для стимулювання створення нових робочих місць, подальшої реалізації проєкту «Армія відновлення» із залучення незайнятих громадян до активної участі у житті громади.

За результатами виїзного заходу 8 учасників направлено на співбесіду з роботодавцями, 11 місцевих жителів зацікавилися можливостями створення власного бізнесу, ще 6 осіб долучаться до участі в суспільно корисних роботах.

Надання послуг служби зайнятості під час виїзних заходів триватиме і надалі.