портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька ОДА допоможе відновити пошкоджені в результаті агресії РФ будинки у Невельському

Опубліковано 24 листопада 2021 року, 12:45

Будинки у населеному пункті Невельське Ясинуватського району, які були пошкоджені внаслідок обстрілу з боку російсько-окупаційних військ, будуть відновлені найближчим часом коштом матеріального резерву Донецької обласної державної адміністрації. Про це сьогодні, 24 листопада, повідомив заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін під час робочої поїздки до постраждалого селища.

У Невельському заступник очільника області поспілкувався з місцевими мешканцями та передав їм генератор для тимчасового відновлення подачі електроенергії. Разом з представниками органів місцевого самоврядування Вадим Філашкін оглянув пошкоджені будинки.

"Житлові будинки, які постраждали внаслідок обстрілу, ми будемо відновлювати власними силами за рахунок матеріального резерву області. Власники ж тих будинків, які відновити неможливо, обов'язково отримають компенсації за зруйноване житло", - наголосив він.

До 13 листопада у Невельському проживало 45 цивільних мешканців. Через регулярні обстріли та руйнування будинків майже усі місцеві мешканці покинули населений пункт, наразі тут залишились лише дві сім'ї. Після підтвердження "режиму тиші", відновлення будинків та електропостачання місцеві мешканці зможуть повернутись додому.