портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька ОДА запрошує авторів видати книгу за рахунок коштів обласного бюджету

Опубліковано 05 липня 2021 року, 15:45

Облдержадміністрація постійно здійснює заходи з підтримки вітчизняного книговидання та видання творів місцевих авторів. Для розгляду заявок в Донецькій ОДА створено комісію з питань сприяння розвитку вітчизняного книговидання та книгорозповсюдження в Донецькій області.

Якщо Ви бажаєте видати свій твір за рахунок коштів обласного бюджету, пропонуємо Вам подати заявку на розгляд Комісії.

Заявки приймаються як від самих авторів, так і від районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування громадських об’єднань, творчих об’єднань. В заявці має бути зазначено прізвище, ім'я, по батькові автора (авторів), укладача (укладачів), (представника) юридичної особи, контактний номер телефону і місцезнаходження (для юридичної особи), місце проживання (для фізичної особи), актуальність видання, його соціальну значущість.

До заявки має бути додано макет видання в електронному вигляді (на оптичному диску, USB – накопичувачі тощо) та за наявності в друкованому, орієнтовна вартість видання (кошторис), вартості видавничої підготовки, вартості виготовлення, рецензії або відгуки. 

Макет видання разом з заявкою, кошторисом, рецензією або відгуком потрібно направити у паперовому та електронному вигляді на адресу управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації м. Краматорськ, вул. Олекси Тихого, 6 та на електронну адресу  [email protected] з позначкою «Підтримка книговидання».

Подати заявки можна з 5 по 22 липня включно.

Основними тематичними напрямками є історична, краєзнавча література, видання для дітей та юнацтва,  видання національно-патріотичного спрямування, художня література, мистецькі та образотворчі видання. перекладна література.

За додатковою інформації звертайтесь за номером 0952004259. Контактна особа - Литвинова Ангеліна Олександрівна, головний спеціаліст відділу пресслужби управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.