портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька служба зайнятості допомагає людям з інвалідністю та ветеранам стати підприємцями

Опубліковано 13 червня 2024 року, 15:38 , Донецький обласний центр зайнятості

13 червня фахівці Донецького обласного центру зайнятості провели онлайн-захід для пошукачів роботи під назвою "Долаємо бар'єри та започатковуємо власну справу".

Метою зустрічі стало сприяння та заохочення до підприємницької діяльності людей з інвалідністю та ветеранів війни в межах Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору в Україні.

Учасники дізналися про важливість підприємництва як засобу економічної незалежності та соціальної інтеграції. Були популяризовані державні грантові програми, які сприяють започаткуванню власної справи серед осіб з інвалідністю та ветеранів. 

Фахівці служби зайнятості детально розповіли про умови участі у грантових програмах, процес подання заявок, особливості різних грантових проєктів, доступні мікрогранти та гранти для учасників бойових дій та членів їх сімей.

Донецька обласна служба зайнятості постійно працює над тим, щоб допомогти всім, хто прагне розпочати власну справу.

Якщо ви маєте цікаві бізнес-ідеї і проєкти, запрошуємо до участі у проєкті «єРобота» та грантовій програмі «Власна справа». Наші фахівці завжди готові допомогти вам на всіх етапах отримання грантів та мікрогрантів: від складання бізнес-плану до його реалізації в життя. 

Контакти центрів зайнятості Донецької області можна знайти тут: https://t1p.de/2u2np.

Докладно про послугу на сайті Державного центру зайнятості: https://www.dcz.gov.ua/people

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.