портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецький обласний центр зайнятості та Громадська організація "Крим SOS" налагодили співпрацю для допомоги ВПО

Опубліковано 17 липня 2024 року, 17:55 , Донецький обласний центр зайнятості

17 липня 2024 року в.о. директора Донецького обласного центру зайнятості Наталя Адамова провела робочу зустріч з представниками Громадської організації "Крим SOS", під час якої обговорили питання співпраці щодо допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Наталя Адамова поінформувала партнерів про сучасні сервіси, активні програми та грантові проєкти, які реалізуються службою зайнятості.

Під час зустрічі сторони домовилися про інформаційну підтримку та проведення спільних заходів для ВПО, надання консультацій з питань пошуку роботи та працевлаштування, безкоштовний супровід та консультаційну допомогу щодо грантових програм для започаткування або відновлення підприємницької діяльності тощо.

"Співпраця з громадськими організаціями, які опікуються питаннями ВПО, дозволяє нам розширити спектр послуг, які ми надаємо переселенцям, та зробити їх більш доступними", – зазначила Наталя Адамова.

Сторони визначили подальші кроки співробітництва задля надання ефективної допомоги мешканцям та ВПО Донецької області.

"Крим SOS" – це громадська організація, яка протягом багатьох років надає допомогу ВПО з різних питань, зокрема: адвокація питань на національному та міжнародному рівнях, моніторинг та аналіз дотримання прав переселенців, юридичні консультації та супровід судових справ, соціальна та гуманітарна допомога, психологічна та інтеграційна підтримка та ін.

Допомога ВПО – це спільна справа!