портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ІV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?»

Опубліковано 17 липня 2024 року, 18:09 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

До Дня Незалежності України благодійним фондом «Об’єднання світових культур» / UWCF спільно з Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення та Українською молодіжною правничою асамблеєю проводиться ІV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?».

До участі запрошуються юні художники, співаки та волонтери віком від 4 до 18 років у 3 категоріях – малюнок (зображення українських захисників, рятувальників, лікарів та волонтерів, історичних постатей, рідного краю, традицій), фотографія (відображення волонтерських ініціатив дітей) та пісня (виконання україномовної пісні, яка береже та формує культурну спадщину українського народу).

Оголошення, положення конкурсу та форма для участі за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUEhYYlGGW8wdNjbjAkVic1dR6lKPO3PecQy_u5vibuGoXZQ/viewform або https://forms.gle/ice8YN2A9a1mjFyAA.

Все листування між учасниками Конкурсу та Організаційним комітетом щодо організації та проведення Конкурсу здійснюється виключно електронною поштою за адресою: [email protected].

Контактні дані Організаційного комітету: [email protected], https://www.facebook.com/uwcfoundation/.

Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки.

Також планується проведення благодійних виставок кращих малюнків з метою допомоги дітям, які постраждали внаслідок війни.