портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецький обласний художній музей провів фінальний захід з нагоди завершення роботи обласного літературно-образотворчого проєкту «Зробимо світ теплішим: малюємо за книжками Івана Андрусяка»

Опубліковано 30 січня 2020 року, 12:35 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

29 січня cектор сучасного мистецтва комунального закладу культури «Донецький обласний художній музей» провів фінальний захід з нагоди завершення роботи обласного літературно-образотворчого проєкту «Зробимо світ теплішим: малюємо за книжками Івана Андрусяка», який тривав поетапно 8 місяців. На фестиваль прибули викладачі і учні навчальних закладів міст області, які брали участь у проєкті з мм. Курахове, Слов’янськ, Краматорськ, Дружківка та працівники закладів культури з м. Лиман.

Згідно програми фестивалю було представлено виставку ілюстрацій до творів І. Андрусяка (94 роботи), проведено квест літературно-образотворчого змісту. Також презентували театральний уривок з його твору «Як подружитися з Чакалкою» від народного театру книги «Еспада» (керівник Пєвнєва О.В.). Наприкінці відбулась церемонія нагородження учасників квесту пам’ятними подарунками, а учасників виставки - подяками та свідоцтвами.