портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко представив нового голову Покровської РДА

Опубліковано 30 січня 2020 року, 13:05 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Голова Донецької облдежржадміністрації Павло Кириленко представив колективу Покровської райдержадміністрації та громадськості нового голову району - Андрія Бондаренка. На посаду Андрій Олександрович Бондаренко був призначений 25 січня Розпорядженням Президента України 40/2020-рп.

«2020-й рік - ключовий для реформи децентралізації, до кінця року має завершитися процес формування об'єднаних територіальних громад. Тому основна задача, яку я поставив перед Андрієм Бондаренком, - успішне завершення цієї реформи. Наголосив, що в процесі формування громад необхідно чути думку людей, дбати про те, щоб громади були економічно спроможними й орієнтуватися на потреби жителів, а не на політичну доцільність і окремі приватні інтереси», - заявив очільник області.

Також Павло Кириленко зауважив, що очікує від нового голови району швидких і виважених рішень у питаннях розбудови району, формування відкритого діалогу з громадськістю і вагомих результатів у покращенні економіки й інфраструктури Покровського району.