портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька обласна служба зайнятості прийняла участь у регіональній виставці «Схід-Експо 2017»

Опубліковано 23 березня 2017 року, 10:54

З 21 по 22 березня 2017 року пройшла регіональна виставка «Схід-Експо 2017», орієнтована на сприяння розвитку та підтримку малого і середнього бізнесу Донецької області, у якій взяла участь Донецька обласна служба зайнятості. Захід було організовано програмою ПРООН в Україні «Відновлення і побудова світу» при фінансуванні посольства Великої Британії в Україні за ініціативи Донецької облдержадміністрації та Донецької Торгово-Промислової Палати у місті Краматорськ. Учасниками бізнес-заходу стали представники різноманітних напрямків, починаючи виготовленням крем-меду і козячого сиру та закінчуючи виробниками металевих конструкцій і гумових човнів.

Основною метою події було надання підприємцям можливостей просування свого товару та послуг на українському та іноземному ринках збуту, наочної презентації власних послуг та товарів, пошуку потенційних партнерів та клієнтів, в тому числі за допомогою прийняття участі у В2В  переговорах (від англ. «Business to business» «Бізнес для бізнесу»).

Для служби зайнятості участь у подібних заходах є важливим ланцюжком співробітництва з підприємцями, які виступають стратегічними партнерами у питаннях працевлаштування, поширення підприємницької ініціативи і позитивного досвіду самозайнятості серед населення, та інформування бізнесменів про сучасні форми роботи та нові послуги служби.

Фахівці Донецького обласного центру зайнятості налагодили контакти с більш ніж 50 роботодавцями-учасниками виставки, яким надали інформаційні, профорієнтаційні та консультаційні послуги щодо безкоштовних онлайн-курсів по підприємництву «Твій бізнес: кроки до успіху», масових відкритих онлайн-курсів громадського проекту Prometheus, стажування за спеціалізованою програмою SABIT. Спеціалісти служби зайнятості розповіли про можливості отримання фінансової допомоги і грантів від міжнародних організацій для започаткування та розвитку власної справи.

Всього за 2 дні роботи виставкового заходу близько 400 відвідувачів звернулися до представників Донецького обласного центру зайнятості за консультаціями з питань отримання інформації щодо послуг служби зайнятості.

 

 IMG_7447 IMG_7461 IMG_7486

 

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості