портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканці Мар’їнки стурбовані стихійними звалищами сміття

Опубліковано 23 березня 2017 року, 15:08

22 березня у місті Мар’їнка в приміщенні райдержадміністрації відбувся виїзний прийом громадян із соціальних питань заступником директора департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації Олександром Лихачем, за участю першого заступника голови  райдержадміністрації Тетяни Збицької, керівника апарату райдержадміністрації Лариси Кременьчуцької, представників структурних підрозділів райдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

В ході прийому до Олександра Лихача звернулися жителі району з різними питаннями. Зокрема, люди зверталися з проханням надання фінансової допомоги на ліквідацію стихійних сміттєзвалищ у містах Мар’їнка та Красногорівка, надання допомоги на відновлення каналізаційних споруд в містах Мар’їнці та Красногорівці, надання коштів з обласного фонду по ОНСП на придбання техніки для вивезення ТПВ міста Красногорівка. Також, мешканці району звернулися з приводу роботи на території міста Курахове МПП «СДС» та з питання відновлення водопостачання по вулиці Матросова, Сергія Прокоф’єва та Жовтнева в місті Мар’їнка.

В ході прийому громадяни на місці отримували відповіді та роз’яснення на свої питання. Більшість звернень, які будуть направлені на розгляд та реагування відповідним підрозділам органів виконавчої влади, взято на особистий контроль заступником директора департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Олександром Лихачем та надані відповідні доручення та рекомендації щодо вирішення порушених проблемних питань.

Мар'їнська райдержадміністрація