портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Допомога Фонду ООН - жінкам Донеччини

Опубліковано 11 липня 2022 року, 12:38 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Представництво Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA) спільно із управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації передали 500 гігієнічних наборів для жінок у громади – учасниці проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства» - Добропілля, Покровськ, Краматорськ та Костянтинівка.

На початку лютого 2021 року в межах реалізації програми «Міста, вільні від домашнього насильства» Фонду ООН у галузі народонаселення та Програми ООН з відновлення та розбудови миру ці громади підписали меморандуми про співробітництво задля розбудови сталої системи протидії домашньому насильству й гендерно зумовленому насильству. Проєкт спрямований на посилення спроможності та ролі муніципалітетів у розбудові стійких механізмів захисту та надання допомоги постраждалим від домашнього насильства.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Підтримують її дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

За матеріалами Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання