портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Допомога від БО КОРЕ Україна – генератори для мешканців Донецької області

Опубліковано 17 березня 2023 року, 14:32 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Благодійна організація «КОРЕ Україна», також відома як Community Organizalioned Reliеf Effort, є провідною американською гуманітарною організацією, що надає необхідну нагальну допомогу найбільш уразливим та незахищеним верствам населення. Організація здійснює підтримку у зв’язку із соціальною незахищеністю, матеріальною незабезпеченістю, тяжким фінансовим становищем, виникненням надзвичайного стану, зокрема внаслідок стихійного лиха, епідемій, екологічних, техногенних та інших катастроф, які створюють загрозу для життя і здоров'я населення.

Наразі «КОРЕ Україна» виконує низку проєктів, покликаних надати допомогу населенню, що опинилось у скрутному становищі через повномасштабні військові дії в Україні.

Так, наприкінці 2022 року надано допомогу у вигляді трьох генераторів TMG 175175 кчА DIZEL AUTOMATIC GENERATOR (140 kW), GENPOWER GDG 9500 ЕС 8.7 kva (7 kW), GENPOWER GDG 7000 ЕС 6 kva (5,5 kW) одній з котелень м. Костянтинівка.

Також, представниками Бахмутської РДА отримано змішану партію дизельних та бензинових генераторів потужністю від 4,8 до 5 кВт загальною кількістю 40 одиниць для потреб мешканців Бахмутського району. Генератори отримали 5 громад району (м. Часів Яр, Торецьк та інші).

Допомога від «КОРЕ Україна» стала життєво важливою для забезпечення першочергових потреб мешканців регіону під час найважчої за часи незалежності України зими.

Облдержадміністрація щиро вдячна міжнародним партнерам за підтримку населення Донецької області та увагу до проблем регіону!

За інформацією департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації