портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

І на деокупованих територіях, і у пунктах незламності: Про роботу банківської системи на Донеччині йшлося на зустрічі Павла Кириленка із головою правління Ощадбанка

Опубліковано 17 березня 2023 року, 15:20

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко провів сьогодні із головою правління Ощадбанка Сергієм Наумовим зустріч, під час якої йшла мова про роботу банківської системи на Донеччині. 

Як відомо, навіть під час повномасштабної війни Ощадбанк продовжує працювати на Донеччині. Зараз у нашому регіоні відкриті 23 відділення та 61 банкомат цього державного банку, у тому числі й на деокупованих територіях, у Лимані та Святогірську. Також 16 чергових відділень працюють у пунктах незламності - люди завжди мають доступ до своїх грошей.

- Є й проблемні питання, зокрема забезпечення генераторами відділень на деокупованих територіях. Усі ці проблеми вирішуємо, - зазначає Павло Кириленко.

Очільник області також подякував Ощадбанку та його колективу "за самовіддану роботу на території Донеччини - попри усі труднощі та небезпеки".