портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дрони та автотранспорт передали військовим, які боронять Україну на Донеччині

Опубліковано 09 травня 2023 року, 20:41

Дрони та автотранспорт для військових передали сьогодні разом із волонтерами представники Донецької ОВА на чолі з начальником обласної військової адміністрації Павлом Кириленком. До підрозділів, які боронять Україну на Донеччині, поїхали пікап, карета швидкої допомоги та 2 евакобуси. А разом із ними – дрони як частина програми “1000 дронів для України”. 

- Дякую колективам Міжнародний штаб допомоги українцям (МШДУ), ЛОК - Львівський Оборонний Кластер, Благодійний фонд "Небо України" і благодійного фонду Форпост, а також усім тим, хто долучився до збору коштів, закупівлі та передачі такої необхідної техніки. І, звісно, дякую військовим, які цією технікою будуть користуватися. Впевнений, вона вам допоможе бути ще ефективнішими у вашій тяжкій роботі, - зазначив очільник області. - Разом переможемо!

Крім того, учасники заходу поклали квіти до Вічного вогню, вшанувавши пам’ять бійців Другої світової війни та тих, хто боронить Україну сьогодні, та оглянули дерева, висаджені у Краматорську в рамках акції “Мільйон дерев життя”.