портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ДТЕК Донецькі електромережі продовжує ремонти мереж: зі світлом майже 29 тисяч родин

Опубліковано 22 грудня 2023 року, 13:40

За 21 грудня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли потрапити до низки пошкоджень мереж та відремонтувати їх. Завдяки цьому вдалося відновити світло у 33 населених пунктах. Та повернути електропостачання в домівки майже 29 тисяч родин, знеструмлених як через негоду, так і через бойові дії. 76 бригад енергетиків докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання на Донеччині, щойно це стає можливим.

Останньої доби на Донеччині тривали відновлення, спричинені аномальною негодою енергетики не припиняють ремонтувати мережі, пошкоджені деревами та кригою. Електропостачання знову повернулося у 15 населених пунктів. Зі світлом 4,8 тисяч родин, чиї домівки були знеструмлені негодою. 

Енергетики працюють практично цілодобово, однак не завжди можна швидко відновити електрику в кожному населеному пункті. Подекуди багато часу займає прибирання поламаних дерев. Подекуди – складні пошкодження. Наприклад, є лінії де впало багато опор і на їх відновлення потрібен час.

Перешкодою залишаються обстріли, додає складнощів і багнюка, в якій грузнуть і машини і люди. Нам продовжують допомагати у відновленнях бригади наших колег. Крім того, ми також відправляємо свої бригади із районів, де роботи завершені, або практично завершені, в райони, де ситуація складніша.

Бойові дії на Донеччині також тривають. За останню добу з дозволу військових енергетикам вдалося відновити електропостачання 18 населених пунктів, знеструмлених через постійні обстріли регіону. Завдяки цьому світло повернулося в оселі 23 тисяч родин.

Через обстріли на Донеччині постійно ушкоджуються мережі і обладнання. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 667 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!