портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Енергетики за добу відновили електропостачання 54 населених пунктів на Донеччині

Опубліковано 17 червня 2021 року, 12:11

Аварійні бригади енергетиків за добу повернули світло до 54 населених пунктів Донецької області і продовжують працювати над відновленням електропостачання для мешканців ще 26. 

Поламані дерева, пошкоджене електрообладнання стали результатом сильної грози, місцями з градом, що накрила Приазов'я сьогодні вночі.   Від нічної негоди найбільше постраждав Волноваський район. Також зафіксовані відключення в Маріупольському та Покровському районах. А також в місті Маріуполь.

Енергетики продовжують працювати над відновленням електропостачання:

Волноваський район – с. Новопавлівка, Новогригорівка, Татарка, Іванівка, Кирилівка, Зачатіївка, Степове, Кропивницьке, Новотроїцьке, Нікольське, Гранітне, Новоселівка, Хлібодарівка, Рибінське, Трудовське, Максимівка, Бахчовик, Новоандріївка, Зелений Гай, Комуна, Благовіщенка

Маріупольський район – с. Пановка, Чермалик, Малинівка, Новогригорівка

Покровський район – с. Торецьке

В аварійно-відновлювальних роботах задіяні понад 90 ремонтних бригад. 

Крім того, підсумком серйозної зливи стало відключення 150 трансформаторних підстанцій в Маріуполі. Над якнайшвидшим відновленням енергопостачання в місті працюють 11 аварійно-відновлювальних бригад енергетиків. 

17 червня в області зберігаються несприятливі погодні умови. За прогнозами синоптиків очікується сильний вітер 15-20 м / с, місцями гроза, (1 рівень небезпеки, жовтий).

 За матеріалами відділу з комунікацій  ДТЕК Донецькі електромережі