портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Евакуюйся вчасно: Багатодітна родина з Мирноградської громади виїхала на Кіровоградщину

Опубліковано 31 серпня 2022 року, 16:56

Пані Юлія з Мирноградської територіальної громади вирішила негайно евакуюватися поїздом Покровськ-Дніпро-Кропивницький в більш безпечний регіон нашої країни, щоб не наражати на небезпеку себе та своїх сімох діточок. У багатодітної жіночки четверо синочків та троє донечок: старшому-13 років, а наймолодшій - тільки рік. 

У 2014 році пані Юлія вже евакуювала діток з окупованої ворогом території, тому, як ніхто інший розуміє, що дітей треба спасати! 

Попереду важка зима без опалення, а діткам потрібні умови для навчання та спокійного безпечного життя. Сім‘ї були надані комфортні купейні місця в потязі. Наразі їх готові прийняти та надати всю необхідну соціальну підтримку в Олександрівській та Соколівській територіальних громадах. Держава не залишає громадян своєї країни напризволяще! Евакуація - це можливість провести зиму в теплі та спокої. Бережіть себе та своїх рідних! Евакуюйтеся вчасно!

Нагадуємо,  безкоштовна евакуація у Кіровоградську область, яка здійснюється з початку серпня спеціальним поїздом з Покровська до Олександрії та  Кропивницького, продовжиться і у вересні.  Потяг з Покровська відправлятиметься по парних днях.