портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Евакуюйся вчасно: рятувальники надають щоденну допомогу мешканцям Донеччини

Опубліковано 16 серпня 2022 року, 12:01

Протягом минулої доби особовим складом Головного управління ДСНС України у Донецькій області із зони активних бойових дій проведена евакуація 53 осіб, з них 18 дітей а саме: з м. Покровськ евакуйовано 41 особу, з них вісім дітей; з м. Новогродівка - 12 осіб, з них 10 дітей. Також рятувальниками під час евакуації в Покровському районі надана допомога 566 особам, з них 25 дітей та 21 особа з обмеженими фізичними можливостями, повідомляють у ДСНС.

Нагадуємо, Донецька облдержадміністрація закликає всіх бажаючих до участі в онлайновому проєкті #Евакуюйся_вчасно. Його мета – продемонструвати можливість та необхідність евакуації у більш безпечні райони, готовність наших земляків до цього важливого кроку, підтримати тих, хто ще вагається.

Пропонуємо у серпні 2022 року розміщувати на офіційних вебсайтах, а також на сторінках у соціальних мережах, із хештегом #Евакуюйся_вчасно інформацію про те, як відбувається евакуація у вашій громаді чи населеному пункті, про мотивацію людей, які вимушені тимчасово покинути рідну домівку, про можливості виїхати у безпечніші райони і про те, яка допомога надається людям.

Евакуація рятує життя! #Евакуюйся_вчасно!