портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Евакуюйся вчасно: на Тернопільщину і не тільки прямують мешканці Донеччини

Опубліковано 07 листопада 2022 року, 14:24

Триває  евакуація цивільних мешканців Донеччини у більш безпечні регіони країни. Один з надійних, і до того ж, безкоштовних, шляхів - евакуація залізницею. Так,учора відправився вже другий евакорейс з Покровська на Тернопільщину, який сьогодні дістався до місця призначення.

Як повідомляє Тернопільска облдержадміністрація, "7 листопада рятувальники зустріли потяг з 28 жителями Донеччини. Серед них - 5 дітей. На місці прибуття людям надали необхідну допомогу та  інформаційну підтримку. Допомогли оформити документи.  Далі людей допрвили до заздалегідь визначених місць тимчасового перебування".

Про кількість евакуйованих мешканців області можна дізнатися зі зведень ДСНС т Нацполіції. 

Так, за минулі вихідні особовим складом Головного управління ДСНС України у Донецькій області проведена евакуація із зони активних бойових дій 8 осіб (з с. Карлівка Покровського району); надано допомогу під час перевезення з пункту збору та реєстрації до місця посадки в евакуаційні потяги та автобуси в містах Покровськ і Бахмут 64 особам, з них 5 дітей; під час евакуації в Покровському районі надана допомога 263 особам, з них 9 осіб з обмеженими фізичними можливостями та 25 дітей; під час евакуації на визначених місцях в містах Дружківка та Торецьк було надано допомогу 42 особам, з них 9 дітей та 4 особи з обмеженими фізичними можливостями.

А от за допомогою поліції  вчора евакуйовано ще 188 людей,