портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці Донецького обласного центру зайнятості провели тренінг для робітників ПрАТ «КЗТС»

Опубліковано 15 вересня 2021 року, 16:30 , Донецький обласний центр зайнятості

Фахівчині Донецького обласного центру зайнятості провели 14 вересня  виїзний тренінг «Ефективна комунікація» для представників кадрової служби ПрАТ «Краматорський завод важкого верстатобудування».

Захід пройшов у інтерактивному форматі.

Під час тренінгу учасники отримали нові компетенції та навички щодо правил особистого простору, вербальної та невербальної комунікації у процесі спілкування. Окрім цього, фахівчині ДОЦЗ провели декілька вправ, спрямованих на створення атмосфери довіри та взаєморозуміння у колективі та повсякденному житті.

За допомогою тестування за методикою DISC визначили тип особистості у спілкуванні, допомогли зрозуміти особливості поведінки та оцінити свій потенціал. Також, учасники заходу дізналися про особливості сприйняття та передачі інформації, прийоми активного слухання, можливості подолання комунікаційних бар’єрів, технік психологічного захисту особистості.

Навички, набуті під час тренінгу, нададуть учасникам можливість створити позитивний соціально-психологічний клімат у колективі, який гармонізує стосунки та вплине на робочий процес.