портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області долучилися до патріотично-навчальної гри

Опубліковано 29 липня 2023 року, 12:12 , ГУ ПФУ в Донецькій області

28 липня 2023 року для працівників Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області проведено чергові онлайн-навчання з використанням мультимедійних презентацій.

Дню Української Державності була присвячена патріотично-навчальна гра «Паляниця», яку провели начальник відділу організаційно-інформаційної роботи Дар’я Христенко та заступник начальника відділу Маргарита Нещерет. Мета заходу – нагадати, що патріотизм і державництво є необхідними чинниками формування професіоналізму державних службовців.

Присутні із задоволенням долучилися до нестандартного формату навчань з пізнавальним контентом та інтерактивною складовою: відповідали на запитання, відгадували слова, вимовляли скоромовки.

Під час заходу держслужбовці отримали можливість поглибити свої знання історичними фактами, дізнатися про походження багатьох слів та вкотре впевнитися у тому, яка прекрасна і невичерпна українська мова, осягати яку – справа честі кожного українця.

Більше новин та актуальної інформації - на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області: фейсбук-сторінка ➡️ https://www.facebook.com/dn.pfy, телеграм-канал ➡️ https://t.me/PensFond_dn, ютуб-канал ➡️ https://www.youtube.com/@gu_pfu_dn

За інформацією Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області